Klanten ervaringen - Keukeninzicht, onafhankelijk advies op maat!
15813
page-template-default,page,page-id-15813,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Klanten ervaringen

Henri en Hennie,

”De hele manier van zaken doen vonden we prettig, het eindresultaat zijn we dan ook zeer blij mee.”

9

Dhr. en Mevr. van Gent,

”In het kader van duurzaamheid wilden wij onze keuken opknappen, we zijn erg te spreken over het eindresultaat.”

9

Rein en Ina

”We vonden het super, heel mooi dat het ook op een transparante manier kan. We hadden keuzemogelijkheden genoeg, het leuke is, is dat je de volledige vrijheid hebt. Met als gevolg bewustwording, je weet wat je aan het doen bent. Hierdoor bespaar je ook nog eens geld mee. Goede service en ook fijn dat we achteraf vragen konden stellen”

9

Aleid en Dirkje de Kruijf

”Nogmaals bedankt voor je hulp tijdens het uitzoeken van onze keuken en daarna”

9

Fam. van Kralingen

“Keukeninzicht heeft ons vakkundig advies gegeven bij het kiezen en indelen van onze keuken, op deze manier hebben we veel geld kunnen besparen! Wij zijn zeer tevreden over dit concept.”

Marnix Keurhorst

”De keuken is bovenverwachting omdat je het van een plaatje ziet en het altijd de vraag is of het werkelijk ook zo eruit ziet. en qua gebruiksvriendelijkheid is het goed overzichtelijk en met veel opbergruimte. Het concept keukeninzicht vindt ik een goed concept omdat je ziet wat er werkelijk gebeurt als je een product veranderd/wijzigt met de prijs. En je hebt geen verkoper die per se dat product moet verkopen.”

9,5

HHK Apeldoorn

“”

Fam. Velthuis

“Heldere communicatie, denkt mee, haalt werk uit handen, bespaart en brengt kwaliteit en prijs evenwichtig.”

8

Amelie & Herman Oudendorp

“Alles was goed, de uitleg, begeleiding en de nazorg (hoe het in z’n geheel verlopen is). We zijn zeer tevreden, het klopt met de verwachting die we hadden, niets valt tot nu toe tegen van deze prachtige keuken.”

Fam. Haverkamp

“Top geregeld! We zijn zeer vakkundig en goed geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Wij raden Bart van Keukeninzicht zeker aan als je op zoek bent naar een betaalbare en professionele keuken.”

9

Sara van Rijn

“Alles was goed geregeld en op tijd. Goede service en klantgerichte communicatie”

9

Lianne en Stevan Mekelenkamp

“Bart heeft bij het helpen aankopen van onze keuken het onderste uit de kan gehaald. De keuken was in winkel onbetaalbaar voor ons, maar doormiddel van keukeninzicht konden we exact dezelfde keuken krijgen binnen ons budget en zelfs met een prachtig fornuis geïmporteerd uit Italië. Bart komt zijn afspraken na en de kwaliteit van het product klopt met wat hij ons vertelde, zelfs bovenverwachting. Wij raden iedereen keukeninzicht aan.”

105stars

Fam. van Horssen

“Zeer tevreden, weet niet hoe ik in twee zinnen onze tevredenheid pakkend moet samenvatten”

105stars

Dhr. en mevr. Keurhorst

“Bart heeft ons geholpen met het definitief uitzoeken van de keuken. Dankzij zijn kennis en advies hebben we nu een mooie keuken!”

9.04stars

Dhr. en mevr. Mourik

“Bij Bart bestel je je complete keuken aan je eigen keukentafel. Goed en duidelijk advies op maat. Betrouwbare service bij het plaatsen!”

8,58-5

Bert & Loureen Keurhorst

“Bart helpt zeer goed bij het samenstellen en uitzoeken van de keuken. Vakkundig, professioneel en gepassioneerd.”

9

Fam. Postma

“Een interessant concept en een prettige gedachte dat je met een onafhankelijke partij te maken hebt. De situatie thuis wordt gelijk goed bekeken zodat daar in de advisering gelijk rekening mee gehouden wordt. Prettig ook om een directe lijn te hebben bij vragen achteraf”

94stars

Dhr. en mevr. Hertgers

“We zijn een aantal keukenbedrijven langs geweest zelfs in Duitsland, maar Bart gaf ons duidelijk de doorslag. We zijn geweldig door hem geholpen met de juiste tips. Hij heeft ook goed naar onze ideeën geluisterd, fijne samenwerking met een mooi resultaat”

105stars

Dhr. en mevr. Van der Steeg

“Bart heeft ons zeer goed en vakkundig geadviseerd, het eindresultaat is een prachtige keuken. Bart is een vakman en luistert naar de wensen van de klant”

8,58-5

Fam. de Ruiter

“Gewoon goed werk”

9,54stars

HHK Emst

“We zijn prettig en professioneel geholpen, het product kent Bart goed hierdoor dacht hij praktisch mee. We kunnen wel zeggen van advies tot aan het werkelijke gebruik heeft hij het goed afgehandeld.”

8,68-5

Dhr. H. Mijnders

“Deze keuken heb ik aangeschaft voor mijn huurpand, Bart heeft ervoor gezorgd dat ik via internet een voordelige keuken zelf kon aanschaffen, anders was ik naar de IKEA gegaan, nu zit er een degelijke Duitse kwaliteit keuken in. Gewoon goed werk geleverd.”

88-5

WhatsApp